top of page

KÜLTÜR SANAT GEZİ TOPLULUĞU

Herkese Açık·13 üye

Toplulukların Anlamlı buluşması

Yazan: Öznur Ateş ( sosyoloji topluluğu başkanı)

Hayatımızın belli dönemleri hepimiz için zor geçer, böyle durumlarda ya devam etmeyi yada dinlenmeyi seçeriz. Bende böyle olduğum bir dönemde yürütmekte olduğum sosyoloji topluluğu etkinlikleri ile ilgilenirken, arkadaşım olan aynı zamanda da kültür sanat gezi topluluğunun başkanı olan ilyas Türkoğlunun düzenlemiş olduğu köy okulu etkinliği içerisinde buldum kendimi, etkinliğinin büyük bir kısmının onun düzenlemesi ve bizimde topluluk olarak sağladığımız desteklerle çok güzel bir etkinlik geçirdik. Çocuklarla oynamak, onların yüzündeki o masum gülümsemeyi görmek beni de çocukluğuma götürdü ve kendimi o sıkıntıların içerisinden sıyrılmış bir şekilde çok mutlu hissettim. Bunda kültür sanat ekibinin katkısı çoktur. Onların ekibi  ve benim  ekibimle birlikte çocuklarla doyasıya eğlendik. Giydiğim bu palyanço kostümüyle de minik kalpleri eğlendirmeyi başardım. İyiliğe giden yol, toplumu iyileştirmek ve onun köküne inmekle başlar buna ilk adımımızı  kültür sanat topluluğu atmış oldu ve bizde onlarla bu yolda eşlik ettik. Kendilerine vermiş olduğu destek dahil her şey için sosyoloji topluluğu olarak  teşekkür ediyorum 🌸🫶🏻

20 görüntülenme

BİZE ULAŞIN

KARAMAN/MERKEZ

kultursanatgezitoplulugu@gmail.com

Tel
+90 531 963 31 07

Bizi Takip Et

• Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • YouTube

HEMEN GÖNÜLLÜ OL