top of page

KÜLTÜR SANAT GEZİ TOPLULUĞU

Herkese Açık·13 üye

Küçük adımlar uzun yollar

Yazar : Elif Şarlı

Merhabalaar ben Elif Şarlı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Çocuk Gelişimi lisans 1. Sınıf öğrencisiyim  . Resim çizmek , şarkı söylemek , paten kaymak , şiir ve şarkılar yazmak , tiyatro oynamak , dans etmek , spor yapmak , el işi yapmak gibi bir sürü hobisi olan birisiyim .  Çocukluğumdan beri bir sürü hayal kuran hayata elimden gelebildiğince bardağın dolu tarafından bakmaya çalışan birisiyim hatta en büyük hayalim ve bardağın dolu tarafına odaklanabilmek için geliştirdiğim yöntemim içimdeki çocuğu hiç öldürmemek . En büyük korkum ise zamanımın ve bu yaşlarımın boş geçmesi bi saniyemin bile kıymetini bilmeden yaşamak. Üniversteye gelirken kendime her ne kadar güvensem de , açık bi insan da olsam " ya kendimi geliştiremezsem ya bu güzel yaşlarımı sadece derslere harcayarak kaybedersem " korkusuyla geldim .

Bu bölümü kazanmam ve Karamana gelmemle birlikte başlayan üniversite yolculuğumda bu korkumu yenmeme yardımcı olan bi topluluğa katıldım . Kültür Sanat ve Gezi topluluğu . Birlikte ana okulları , ilk okulllar ve orta okullara gittik bize en içten gülen gözlere baktık , en hayran sarılmalara şahit olduk , kostümler giydik, şarkılar türküler eşliğinde çok güzell oyunlar oynadık , balonlar şekilendirdik , yüzler boyadık , el ele tutuştuk ve dağları titreten kahkahalar attık ve en güzeli çocuklarla çocuk olduk ( işte burada çocuk ruhumu hiç çekinmeden ortaya koyabileceğim bi ortam yarattı bu topluluk bana ) .

Huzur evlerine gittik bizi çok derinden etkileyen hikayeler dinledik kimisi hüzünlü kimisi huzurlu gözler gördük . Bizlere yaşayamadıkları ve yaşadıkları hakkında çok değerli nasihatler verdiler tabi en çok ta yaşlarımızın kıymetini bilmemiz gerektiğini söylediler  (işte bu kısımda da aslında korkumu bana dillendirdiler ve her bir saniyemin kıymetini tekrar hatırlattılar , tekrar dolu dolu yaşamam için enerji verdiler ).

Üniversite hayatımda zamanıma değer katabilecek bir yer bulduğum ve kendi değerlerimi koruyabildiğim için kendimle gurur duyuyor ve bu topluluğa da tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

İyi ki Kültür Sanat ve Gezi topluluğu 🤍

13 görüntülenme

BİZE ULAŞIN

KARAMAN/MERKEZ

kultursanatgezitoplulugu@gmail.com

Tel
+90 531 963 31 07

Bizi Takip Et

• Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • YouTube